Kısmi Zamanlı Öğrenci Değerlendirme Sonuçları

Kurumsal İletişim Direktörlüğü bünyesinde 2020-2021 öğretim yılı bahar yarıyılında kısmi zamanlı öğrenci olarak görev alacak öğrenciler belirlenmiştir.

Asil ve yedek listesine ulaşmak için buraya tıklayınız.

Çalışmaya hak kazanan öğrencilerden aşağıdaki belgeler istenir:

Belgeler Başvurdukları Birimlere mail ile ya da şahsen teslim edilmesi gerekmektedir.)

Evrakları Mail ile göndermek isteyen öğrenciler;

Öğrencinin imzası gerekli olanlar için: Evrak doldurulup imzalandıktan sonra cep telefonlarından uygun bir programla tarandıktan sonra mail atılacak.

Diğer evraklar için: Telefonlarından uygun bir programla tarandıktan sonra mail atılacak.

a.       Nüfus cüzdanı fotokopisi,

b.       Yeni tarihli öğrenci belgesi (elektronik imzalı ya da e devletten alınabilir)

c.        Bir adet fotoğraf,

d.       Disiplin cezası bulunmadığına dair belge (elektronik imzalı alınabilir.)

e.       QNB Finansbank hesap numarası olması gerekiyor (enpara hesap numarası olmayacak).

f.        Kısmî Zamanlı Öğrenci (KZÖ) Çalıştırma Sözleşmesi,

g.      SGK İlişik Taahhütnamesi,

h.      SGK Aile Sağlık Yardımı (Sağlık Provizyon ve Aktivasyon Sistemi (SPAS) Müstehaklık Belgesi) e devletten alınacak.

Kısmi Zamanlı Öğrenci Çalıştırma Sözleşmesine ulaşmak için buraya tıklayınız.